PREBOX EMS, de la un proiect de familie la o companie în continuă dezvoltare

PREBOX EMS este mai mult decât un producător de cutii de carton. Este visul unei familii ambițioase de a clădi de la 0 o afacere prosperă și sustenabilă. Având o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice și de peste 18 ani în industria tipografiei și a producției de ambalaje, ne-am decis să punem bazele propriei companii. În 2017, am deschis prima linie de producție de cutii din carton ondulat printr-un contract de finanțare START UP NATION.

Drumul către ceea ce suntem astăzi a fost plin de provocări, dar responsabilitatea, munca și dorința de a reuși au fost constante în viețile noastre. Pas cu pas, am îmbunătățit serviciile și am modernizat liniile de producția prin achiziționarea de noi tehnologii. În 2019 am crescut productivitatea de la 500 cutii/oră la 5000 cutii/oră cu ajutorul unei mașini de tipărit și ștanțat cutii. Iar în anul 2020 am achiziționat o mașină de lipit cutii în 3 puncte.

Din 2019 avem acreditarea IPROCHIM SA pentru a produce și a comercializa cutii de carton destinate colectării deșeurilor medicale. Mai mult, avem implementat un sistem de calitate ISO 9001.

Grija pentru mediul înconjurător, sustenabilitatea și inovația sunt unele din valorile noastre. Folosim doar carton și consumabile din materiale biodegradabile, iar cerneala tipografică și adezivul sunt pe bază de apă.

Orientare către inovație și performanță

Determinarea, pasiunea și spiritul de inovație ne ghidează în toate inițiativele pe care le întreprindem atât la nivel intern, cât și în relațiile cu clienții noștri.

Misiunea noastră este să oferim produse inovatoare, competitive și de înaltă calitate. Punem preț pe relația cu fiecare partener și ne dorim să construim colaborări de lungă durată, caracterizate prin încredere, corectitudine și transparență.

Prin investiții constante în tehnologii moderne, dorim să asigurăm un mediu de lucru care stimulează performanța echipei, dar și produse care satisfac exigențele partenerilor noștri.

Țintim tot mai sus! Viziunea noastră este ca PREBOX EMS să devină o companie inovatoare și un jucător de referință în comercializarea și producția de ambalaje. Ne propunem să oferim soluții unice, prin dezvoltarea continuă, respectarea principiilor privind sustenabilitatea și responsabilitatea socială.